editorial

De serie 'Monumentale bomen' is vanuit mijn eigen fascinatie voor een lijst binnen de Hof van Twente. Een lijst met monumentale bomen. Deze bomen zijn geclassificeerd voor leeftijd, soort, grootte en andere bijzonderheden.

De serie 'Jagers' heb ik vanuit de module portretfotografie gemaakt. Deze mensen hebben mij zo geïnspireerd, dat ik meerdere jagers op de foto heb gezet. 

De serie '60 uur' heb ik vanuit de module documentaire fotografie gemaakt. In deze serie worden twee kameraden naast elkaar gezien. Een serie die qua vorm, functie en inhoud een interessante vergelijking maakt. 

De serie 'de jacht' is mijn afstudeerproject dat tot eind juni loopt. Ik zit nu volop in de fotografie fase. Check de serie voor meer informatie!   

De serie 'Mongolië' is gemaakt in opdracht van Travel Active. Ik ben in opdracht van hen op pad geweest, ik heb de vrijwilligerswerk projecten bezocht, beelden gemaakt voor hun beeldbank en website. 

Deze beelden zijn mijn favorieten; gemaakt tijdens wandelingen, shoots, school opdrachten en in opdracht van anderen. 

Uren kan ik door het bos lopen, wandelen, fotograferen, observeren en nadenken. Deze liefde voor de natuur deel ik graag met anderen. Mijn favorieten plekken, de mooiste foto's en mijn eigen visie op de wereld. 

St. Wolfgang, Oostenrijk

Rauris, Oostenrijk

de Borkeld, Markelo

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Black Google+ Icon

© 2020 by Holly Klein Oonk

Outdoor Photographer || Buitenfotograaf

based in Twente, the east of the Netherlands; available worldwide