je weet wel, die krullenbol

Ik wist al van jongs af aan dat ik heel graag naar Afrika wilde, waarom? 

Vanwege Moeder Natuur. Wanneer en hoe, geen idee.

Ik was 22 jaar toen ik een grote rondreis door Zuid - Afrika, Namibië, Zimbabwe en Botswana maakte.

Ik was verbaasd en verrast door Moeder Natuur en de vriendelijke, lieve, Afrikaanse bevolking. Ik wist dat ik snel terug zou zijn.  

16 - 502A5555.jpg

Binnen 6 maand was ik weer terug, op de Ssese Islands in Oeganda. Ik heb hier een hele zomer gewerkt in een heel klein dorpje. 

Na deze zomer wist ik het:

Ik wil fotograaf worden

Om verhalen te vertellen over de wereld, verhalen die gezien moeten worden

.jpg
 

In september 2016 ben ik begonnen met de HBO-opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie. Dit betekend dat ik nu druk ben met afstuderen. In het afgelopen jaar (2018-2019) heb ik veel ervaring op mogen doen met mooie shoots voor klanten.

 

Ook heb ik mijn portfolio uit kunnen breiden en weet ik nu welke kant ik op wil met mijn bedrijf: Ik neem jou het liefst mee naar buiten, de natuur in. Mooie herinneringen maken en die leg ik voor je vast! Maar ook portretten, reportages en documentaires. 

Samen toffe plannen maken? 

let's connect! 

Wat ik nu allemaal doe? Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeerproject: de Jacht. Ik zit nog in de onderzoeksfase, maar ik weet al aardig goed wat ik wil gaan vastleggen. Op mijn instagram account @hollykleinoonk kan je mij onderzoek en project volgen. Dus het lijkt mij tof om je daar te zien! Tevens kan je daar ook mijn bedrijfsreportages en natuurfoto's vinden. 

Ook maak ik al heel wat klanten blij met mijn werk. Familie shoots, newborn shoots, bruiloften... Ik vind het elke keer weer super gaaf om bij dit soort bijzondere momenten of levensfases aanwezig te zijn om dit vast te leggen. Deze foto's vind je onder het kopje 'particulieren' of mijn instagram account @hollykleinoonkphotography 

Benieuwd om te zien wat mij interesseert? Bekijk hier mijn eerste verhaal: '60 uur'

 

Op de pagina 'Editorial' vind je mijn favoriete foto's.

Een kijkje in mijn leven:
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Black Google+ Icon

© 2020 by Holly Klein Oonk

Outdoor Photographer || Buitenfotograaf

based in Twente, the east of the Netherlands; available worldwide