Portretten

Geen foto's creëren, maar herinneringen maken.

Dit is voor mij het belangrijkste. Het moment vastleggen zoals het is en niet 'namaken. Hieronder vind je de verschillende soorten shoots die ik aanbied. Mijn portfolio vind je na de link. Wil je kennismaken of meer te weten te komen? Neem gerust contact op! 

Wat ik allemaal vastleg? 

 

our love': een shoot met jou en je geliefde. Of jullie nou verloofd zijn, gaan verloven (ik ben altijd in voor verassingen!) of gewoon toffe foto's willen van jullie samen.

 

'I do': bruiloften! Ik fotografeer het allerliefste romantische buiten bruiloften. Hoe meer natuur, hoe beter! 

'with the little ones': een mooie familie shoot met de kleintjes! Baby's, of juist pubers, hoe leuk is het om van elke levensfase van je kind toffe foto's te hebben?! 

'our familiy': dierbare en waardevolle foto's van jullie complete familie. De gehele familie samen, alle dames of heren bij elkaar, grappige opdrachtjes en fancy buitenlocaties voor speciaal voor jullie! 

_DSC2482-B-zw.jpg

our love

Tijdens deze shoot gaan we samen jullie liefde vastleggen, ik geef jullie kleine opdrachtjes en stel wat vragen om er voor te zorgen dat jullie genieten van elkaar en nieuwe herinneringen maken. 

Samen de liefde vieren

engagement

Zijn jullie verloofd (of wil je haar stiekem vragen tijdens een shoot)?Jullie kunnen met mij kennismaken, jullie kunnen wennen aan de camera en de foto's gebruiken voor de uitnodiging. 

DK_HKO9703 (1).jpg

'I do' 

Jullie bruiloft, een prachtige dag waarbij de liefde gevierd wordt met jullie dierbaren. 

We maken kennis met elkaar (dat kan door middel van een shoot, kan ook met wat drinken of beide).

We bespreken jullie wensen en ik kan jullie helpen met het plannen van de shoot tijdens jullie trouwdag. 

Andere tips en ideeën kan ik aandragen als jullie daar behoefte aan hebben. 

03zwHKO_3807.jpg

'with the little ones' 

De kleintjes, of ze nog in de buik zitten

of al 10 jaar oud zijn.

 

De kinderen groeien zo snel op, hoe mooi is om het deze fases allemaal vast te leggen. Dit doen we niet in een studio, maar lekker buiten waar we een stuk kunnen wandelen en spelen. Samen herinneringen vastleggen van bepaalde levensfases. 

wk32_HKO3761zw.jpg

'our family' 

Samen een weekendje weg in Twente of ergens Overijssel? Of hebben jullie al veel te lang al geen nieuwe familie foto's laten maken? I'm here! 

 

Ik neem jullie graag mee naar buiten om samen kleine opdrachtjes uit te voeren, de slappe lach te krijgen en de mooiste en grappigste momenten vast te leggen.  

famH-zw_HKO9460.jpg

'indoors' 

Ik ben een buitenmens, maar ook een koukleum! Dus de allerkleinste neem ik graag mee naar buiten, maar kunnen ook fijn warm binnen gefotografeerd worden. 

Samen die fijne baby geur opsnuiven en genieten van het kleine hummeltje. 

bram_HKO2002zw.jpg
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Black Google+ Icon

© 2020 by Holly Klein Oonk

Outdoor Photographer || Buitenfotograaf

based in Twente, the east of the Netherlands; available worldwide