top of page

Binnen 4 weken naar freakin Italië, Duitsland en België voor WERK

Mei en Juni 2023 waren DE maanden waarin ik binnen 4 weken 3 buitenlandse opdrachten had. Ontzettend gaaf en iets waar ik onwijs trots op ben. Roadtrippend door Duitsland en Oostenrijk naar Italië. Om de week daarna in België te zitten voor Game Fair Belgium en twee weken daarna weer bij Wildleven in Duitsland. Verschillende opdrachten en verschillende opdrachtgevers. Een kleine samenvatting van mijn werk daar.Naast het roadtrippen en de opdracht in Toscane, moest er natuurlijk ook tijdens Game Fair Belgium gefotografeerd worden. Naast dat ik van Jacht & Buitenleven en Game Fair Belgium de social media manager van ben, verzorg ik ook de fotografie. Dit jaar voor het eerst in België. Ik deel graag een kleine selectie van mijn werk voor Game Fair Belgium.


En na Game Fair Belgium werd het tijd voor een lang weekend in Wildleven, lekker de bossen in. Hier mocht ik een bos bruiloft vastleggen van twee jagers, die toevallig ook preparateurs zijn en een eigen boshut hebben in Duitsland waar ze trouwden.Na deze te gekke opdrachten had ik heel wat om uit te zoeken, bewerken en te versturen. Ik ben dan ook heel dankbaar voor deze opdrachten!!

9 weergaven

Comments


bottom of page