top of page

OETDOOR - Scandinavië Experience in de Achterhoek

september '21, juli '22, dec. '22, jan. '23 en dec. '23 ben ik bij OETDOOR geweest om te fotograferen. Naast dat ik er ook een paar nachtjes heb geslapen om het echte scandinavië gevoel te ervaren, heb ik er ook veel foto's mogen maken. Een aanvulling en toevoeging aan de bestaande beeldbank.


Rond de jaarwisseling van 2021 - 2022 zijn ze van plek verhuist en hebben ze het terrein een heuse upgrade gegeven. Naast dat het kampeer terrein nu veel groter is (er is zelfs een doorgroei mogelijkheid), is er een terras, een wildernis spa en verschillende beken en plassen om o.a. in te zwemmen, suppen en kanoën.


Manon, de eigenaresse van Oetdoor, heeft mij gevraagd om de nieuwe camping, de verschillende uitzichten, activiteiten en sfeer vast te leggen.


De nieuwe winter beelden:En een kleine impressie van de beelden die ik eerder heb gemaakt voor Oetdoor:

Ben je nu nieuwsgierig geworden? Check @oetdoor en de website oetdoor.nl voor meer info over de camping en @hollykleinoonk en hollykleinoonk.com voor mijn portfolio!

23 weergaven

Comments


bottom of page