top of page
_HKO6960_OETDOOR_dec2022_HollyKleinOonk_hunting_outdoor_photography.jpg

Branding

zakelijke en bedrijfs fotografie; alles wat je nodig hebt voor jouw bedrijf en jouw visuele identiteit. Denk aan portretten, reportages van events en gebeurtenissen en een shitload aan foto's voor jullie beeldbank. Ik denk heel graag mee met jullie beeldtaal en wat jullie willen uitstralen en welke klanten jullie willen aantrekken. 

_HKO2891_ZW_SelfcareSchool_NOV2022_HollyKleinOonk_outdoor_photography.jpg
_HKO2358_ZW_DuinWachter_Gino_okt2022_HollyKleinOonk_hunting_outdoor_photography.jpg
_HKO1186_DePaander_feb23_HollyKleinOonk_rural_nature_hunting_outdoor_photography.jpg

Welke shoot heb ik nodig?

Bij een PORTRET shoot gaan we kort shooten, max. 45 minuten. Denk aan het klassieke portret, maar ook actieportretten. Omgevingsportretten en portretten die niet alleen een feitelijke vastlegging zijn. Portretten die bijdragen aan jouw visuele identiteit. Wat JIJ wil uitstralen en wat voor JOUW BEDRIJF belangrijk is. 

 

Bij een REPORTAGE gaan we max. 2 uur shooten. Denk hierbij aan het klassieke portret, maar ook actieportretten. Omgevingsportretten en portretten die niet alleen een feitelijke vastlegging zijn. Maar ook sfeerbeelden, actie foto's en content voor social media en online/offline marketing. Dit kan ook ter ondersteuning voor een artikel in een magazine of website, of een evenement dat ik vastleg. Deze shoot is ook ideaal als jij al een beeldbank hebt, maar graag een aanvulling wil (per seizoen, speciaal weer of rondom een speciaal thema). 

Bij een BEELDBANK shoot gaan we helemaal is: dit is (vanaf) een dagdeel shooten.  Alles wat jij nodig hebt voor jouw visuele (online en offline) identiteit gaan we vastleggen. Dat kunnen de volgende soorten fotografie zijn: portretten, producten, sfeer beelden, actie foto's, natuur beelden, landschappen en eigenlijk alles wat JIJ nodig hebt. 

 

Portretten, reportages en complete beeldbanken. Voor elke ondernemer heb ik een shoot op maat.

Groene outdoor bedrijven verder helpen met mijn foto's om hun verhaal te vertellen en hun visuele identiteit vast te leggen. 

bottom of page