de Paander
Jacht & Outdoor

Vanaf begin 2021 werk ik samen met De Paander, Jacht en Outdoor. Yvette (eigenaresse van De Paander) en ik hadden al snel een goede klik en verschillende shoots gepland. Na enkele maanden ben ik in dienst gaan werken van De Paander. 

Sinds september 2021 ben ik verantwoordelijk voor alle visuele uitingen van De Paander; de website, de webshop, het magazine en sociale media. 

April 2022 hebben we een grote SS22 en AW23 collectie shoot georganiseerd; meerdere verschillende modellen, meer kleding en verschillende locaties om zo veel mogelijk content op één ochtend te maken. 

September 2021 hebben we samen de herfst/winter collectie gefotografeerd met twee modellen in mijn favoriete bos: De Borkeld te Markelo. Hieronder vind je een sfeer impressie. 

In mei 2021 hebben een portret shoot gehouden met Yvette en haar gezin. Het draaide hier om de kleding en portretten om te kunnen gebruiken in het eerste magazine en sociale media. 

Tevens was het belangrijk om de nieuwste Deuter draagzak uit te lichten. 

Najaar 2021 hebben we een korte shoot gehad om de producten van Zeiss onder de aandacht te brengen in 'De week van Zeiss'. Hierin een korte sfeerimpressie van alle kijkers bij De Paander. 

In het voorjaar hebben mijn vriend en ik verschillende verrekijkers mogen proberen en dus ook fotograferen. Het was een feestje om de verrekijkers te gebruiken en tegelijkertijd de verrekijkers buiten in het bos vast te leggen. 

Afgelopen zomer 2021 mocht ik mee met Yvette aanzitten voor een reebok. Helaas hebben we niks gezien tijdens het aanzitten, wel tijdens het rondrijden. Genoeg bokken in het jacht gebied, geen reebok geschikt om te kunnen schieten. Hieronder een korte sfeer impressie en product foto's. 

Vanaf midden 2021 heb ik al veel verschillende product foto's mogen maken van de spullen die te koop zijn bij De Paander. Product foto's voor de website, het magazine of advertenties. 

Hierbij vind ik het erg belangrijk dat de foto's in een natuurlijke omgeving met natuurlijk licht gemaakt worden. Dit om de boodschap van De Paander, Jacht en Outdoor, extra te benadrukken.