top of page

Selfcare School

het vernieuwde concept van Dosis Geluk

"Dankjewel lieve Holly voor het vastleggen van deze bijzondere nieuwe fase van mijn bedrijf. Door het persoonlijke contact en de brainstorm die we samen deden, begon mijn nieuwe branding nog meer bij mij te leven. Om mezelf uiteindelijk op deze manier terug te zien, in de bossen op mijn yogamat, heeft me nog meer in mezelf en mijn bedrijf laten geloven. Ik straal nu de boodschap uit waar ik met de volle 100% achter sta. De shoot verliep heel relaxed, ik had op geen enkel moment het gevoel dat ik me moest haasten of niet mezelf kon zijn. Aan het eind van de dag ging ik met een enorm dankbaar en positief gevoel naar huis. Alle settings waren aan bod gekomen, je dacht goed mee qua kledingkeus en inrichting van de setting, waardoor het uiteindelijke resultaat een volledige beeldbank is geworden. 

Ik zou een shoot bij Holly enorm aanraden. Het kan best spannend zijn om jezelf te laten vangen in beeld, maar Holly neemt echt de tijd om je te laten wennen aan de camera."

 

Hmm een tip vind ik lastig bedenken, misschien niet alle foto's sturen in de beeldbank? Alleen de foto's die jij echt super mooi wordt. Op sommige foto's kijk ik een beetje gek hihi, die had je ook weg mogen laten. Dan is de gehele beeldbank nog sterker :)

Maar ik ben heel erg blij met je en kijk enorm uit naar onze volgende shoot tijdens het kampeerweekend. 

bottom of page