top of page

Jacht & Buitenleven 2022

Ook dit jaar was ik weer aanwezig met mijn camera bij Jacht & Buitenleven. Een outdoor fair voor de jagers en buitenmensen. Dit jaar waren er 90+ standhouders en de drukste zondag ooit. Dit mocht ik allemaal vastleggen en via social media delen. Dit jaar mocht ik namelijk voor het eerst de social media kanalen van Jacht & Buitenleven verzorgen. Samen met de organisatie van J&B natuurlijk. Vrijdag halverwege de middag kwam ik aan in Liempde en zondag eind van de middag ben ik weer naar huis gegaan, het mooie Twente ;P


In deze dagen heb ik ontzettend genoten van het buiten werken, het netwerken met vele verschillende standhouders en buitenmensen die er ook waren. Maar ook echt genoten van de fotogenieke locatie, demo's en alle honden. Zoals je misschien al wel weet, heb ik een zwak voor (jacht-) honden, en dat kan je natuurlijk ook terug zien in mijn foto's.
Vanuit de organisatie waren er enkele beelden die sowieso geschoten moesten worden, vaak zorg ik er dan voor dat ik die eerst schiet en daarna de rest ga fotograferen. Dat komt natuurlijk niet heel nauw, maar de echte 'moet' foto's die nodig zijn, maak ik eerst. Een aantal van deze 'moet' foto's:
Meer zien? Bekijk de map 'Jacht & Buitenleven' in mijn portfolio voor meer beelden of volg mij op Instagram: @hollykleinoonk Heb je interesse in mij als fotograaf? Stuur even een berichtje, dan kan ik je meer portfolio laten zien!

18 weergaven

コメント


bottom of page