top of page

Jagersportretten

Wie zijn nou die jagers? Die jagers die mij mee willen nemen het bos in? Die voor dag en dauw in het veld aan het werk zijn en tot laat in de avond en nacht nog bezig zijn? Waarom zijn ze zoveel buiten en wat houdt ze bezig? Deze vragen had ik allemaal tijdens mijn afstudeerperiode waarbij ik enkele maanden met verschillende jagers mee ging het veld in. Om deze vragen beantwoord te krijgen, ben ik mee geweest en heb ik deze portretten gemaakt. Soms in het veld om te fotograferen, soms om ook echt aan het werk te gaan. Snoeien, observeren, tellen, jagen en zo veel meer. Maar ook nu kom ik jagers tegen, ga ik met jagers mee of heb ik een shoot met jagers.



Deze jagers hebben allemaal hun eigen stukje natuur, die ze soms samen met andere jagers beheren. Maar ook achter de eigen boerderij bijvoorbeeld. Of op uitnodiging van een bevriende jager mee op pad gaan.


Het is voor mij elke keer weer een verrassing wat ik tegen ga komen en mee ga maken. Maar elke keer is het weer leerzaam, ontzettend gezellig en vooral genieten van de natuur.

9 weergaven
bottom of page