top of page

Mijn foto's, levensgroot!

Of ik een fotoshoot kan verzorgen waarbij de foto's levensgroot worden afgedrukt, natuurlijk!

De afgelopen jaren heb ik voor veel verschillende bedrijven fotoshoot's mogen verzorgen, maar nog niet een speciaal om de foto's levensgroot af te laten drukken. Dus dit was een nieuwe ervaring voor me.


Voor mij begint dit met het ontwikkelen van een concept. Wat wil de klant uitstralen? Welke doelgroep wil men aanspreken? Welke producten moeten gefotografeerd worden? Welke locatie, welke modellen, enzovoort.


Uiteindelijk wordt de fotosessie gepland, met een datum en tijdstip, een draaiboek(je), de volgorde, enzovoort. Daarna volgt het ingewikkelde proces van selectie en uiteindelijk afdrukken. (Dit laatste proces heb ik slechts in geadviseerd; de klant heeft zelf de keuzes gemaakt en het vormgegeven.) Het is dan ook onwijs mooi geworden met een super toffe vormgeving en afwerking.


Een sfeerimpressie van mijn werk, levensgroot!

Wil je deze foto's in het groot bekijken? Ga dan naar de jachthondenwinkel Hunter & co in Vaassen


15 weergaven

Comments


bottom of page