top of page

nice to meet you!


Ontzettend gaaf dat je hier bent en mijn blog leest. In deze eerste blog stel ik mij graag voor. Meer dan je kan vinden op mijn 'de fotograaf' pagina, haha!

Portret door Francine Boer met onze jachthond Weasel

Ik ben Holly Klein Oonk, woonachtig in Twente, een 'Moeder Natuur' gekkie en sinds januari 2022 afgestudeerd aan de opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie aan de Nederlandse Academie Voor Beeldcreatie.


'Jacht- en outdoor fotograaf voor de avonturiers, natuurliefhebbers en jagers

Sinds 2015 fotografeer ik Moeder Natuur met mijn camera; zonsopkomsten, dieren, liefhebbers en landschappen. Met mijn werk help ik (outdoor) bedrijven verder met social media content, webshop beelden en portretten. Dit kan door middel van een portretshoot, reportage of complete beeldbank.'


Mijn passie voor de fotografie is ontstaan tijdens mijn twee reizen in en door Afrika. Het begon met een rondreis door zuidelijk Afrika, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe en een half jaar later Oeganda. Daarnaast heb ik meegewerkt aan verschillende vrijwilligerswerk projecten in Afrika maar ook Mongolië.

Het licht in Afrika, de mensen, de natuur en alle herinneringen hebben er voor gekozen dat ik fotograaf wilde worden. Dit om verhalen te kunnen vertellen van anderen.

Ik weet nog goed goed dat ik in Afrika bezig was met fotograferen, alle details en nieuwe herinneringen wilde ik vastleggen. Ondertussen heb ik dan ook een aantal ontzettend grote fotoboeken met allemaal afgedrukte foto's. De kwaliteit is natuurlijk niet zoals die nu zou zijn. Maar alle herinneringen zitten daar in.

Naast het feit dat ik van mijn hobby mijn werk (jacht- en outdoor fotograaf) heb gemaakt, probeer ik groene vingers te ontwikkelen (wat met vallen en opstaan gaat), heb ik een co-ouderschap jachthond, Weasel, waar ik graag mee train en wandel. Het liefste in de bergen van Duitsland en Oostenrijk. Ik hoop ergens midden/eind 2024 naar Schotland te gaan met mijn vriend en Weasel om daar uren te wandelen. Hieronder enkele beelden van de bergen waar ik zo ontzettend van hou.

In deze blogs neem ik je graag mee in mijn ervaringen, prachtige klant verhalen, laat ik je graag mijn favorieten zien en geef ik graag meer informatie over van alles en nog wat. Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden naar mij, mijn werk of mijn 'behind the scenes'?


Volg me op Instagram onder @hollykleinoonk43 weergaven

Comments


bottom of page