top of page

Roadtrip '22

Ook deze zomer hebben we weer een roadtrip als vakantie gehad. Enkele verschillende plekken ontdekken en veel van het land zien waar je doorheen rijdt, is toch wel favoriet bij ons! Deze vakantie was een 'eerste' voor ons drieën! We hadden namelijk Weasel mee, onze co-ouderschap hond. Weasel is een working cocker spaniel, iets ouder dan een jaar en officieel van Marlies, een lieve jachtvriendin van me.

We wilden graag weten hoe het is om een hond mee te hebben, omdat Haico en ik van wandelen houden, was het voor ons een logische stap om Weasel mee te nemen.


We zijn begonnen met een lange dag in de auto met helaas enkele files. Aan het eind van de dag kwamen we aan in het Zwarte Woud. Wij verbleven in Baiersbronn, midden in het Zwarte Woud. Echt een aanrader als je lekker wil wandelen door de bergen.

We hebben verschillende meren ontdekt, verschillende wandelpaden gevolgd, uitkijkpunten bekeken en natuurlijk door het National Park gewandeld.


Na het Zwarte Woud zijn we via Frankrijk naar de Ardennen gereden! Een ontzettend mooie route langs mooie uitzichten en typische Duitse en daarna Franse huizen. In de Ardennen hebben we rond gereden (we moesten uiteraard nog even langs de La Chouffe winkel) en ook enkele wandelingen gemaakt.Ben je nieuwsgierig geworden naar meer 'behind the scene's'? Volg me op Instagram: @hollykleinoonk voor meer beelden en een letterlijk kijkje achter de schermen!

19 weergaven

Comments


bottom of page