top of page

2022

Een heel bijzonder jaar, vooral op carrière en business wise. Veel en grote stappen gezet en toch dicht bij mezelf gebleven. Mijn fotografisch jaaroverzicht vind je hieronder. En als Moeder Natuur liefhebber, deel ik die graag op in de seizoenen die gepasseerd zijn.


Wil je meer weten of een bepaalde shoot? Of wil je meer zien? Je kan doorklikken of mij een berichtje sturen voor meer info!


WINTER


Hierboven de shoots voor TORS Puur Op Avontuur, De Paander, een jagersportret en Wildleven. Voor TORS heb ik een begin gemaakt voor hun beeldbank, een winter thema dit keer. Voor De Paander hebben we een combinatie shoot gehad met het optiek merk Zeiss.

Daarnaast had ik een jager om te portretteren met zijn fretten en hond. En natuurlijk Wildleven waar ik een drukjacht heb mogen vastleggen.


LENTE


De lente stond in het teken van heel veel honden shoots, veel pups voor en bovenop mijn camera en heel veel trucjes om ze allemaal er goed op te krijgen. Daarnaast hadden we de grote collectie shoot voor De Paander.


ZOMER


De eerste shoots die ik van de zomer deel zijn; het Zeiss Fieldshooting Event in Denemarken, Wildleven en Oetdoor.


Hierna volgen een andere aantal shoots; een start van de beeldbank voor De Honderwijzer, een heerlijk gemoedelijke zaterdagochtend in het veld aan het werk met de honden. Een beeldbank shoot voor Made4Dogs en natuurlijk een aantal foto's van Jacht & Buitenleven.Dan nog een aantal nazomerse shoots die ik heel graag deel. Mede doordat het licht in het najaar/de winter prachtig is door de zon die lager staat. Ook de kleuren zijn natuurlijk veel verzadigder en de natuur is dan (naar mijn mening) het allermooist.


Een jagende familie die graag op de foto wilde, een slipjacht door de velden van Deurne, Duinwachter Gino, Nimrod 2022 en een beeldbank shoot voor 'Selfcare School'.

Ik had tijdens mijn studie al een keer eerder een slipjacht mogen vastleggen. Dit was dus mijn tweede keer in de volgauto achter de honden en paarden aan. Ontzettend gaaf en zulk mooi licht!! Echt een kadootje.

Ter aanvulling van mijn portretten portfolio, mocht ik een ochtendje met duinwachter Gino mee. Hij vertelde me over zijn gebied, zijn taken/verantwoordelijkheden en ik heb ontzettend veel geleerd over de natuur. Ook dit jaar was ik weer aanwezig bij de Nimrod. Weasel was ook mee en we haalden samen nog het jeugdjournaal met een knuffelsessie tijdens het fotograferen.

En een grote shoot voor de 'Selfcare School'. Een heel mooie shoot met prachtige resultaten die langzamerhand overal geïmplementeerd worden. Heel tof om mijn foto's overal terug te zien, misschien wel het mooiste compliment wat ik kan krijgen.


HERFST


In de herfst heb ik veel verschillende shoots mogen verzorgen. Niet alles mag/kan ik delen, daarom een selectie


WINTER

En ook deze winter was ik verschillende keren bij Wildleven. Een mix-jacht en drukjachten op grofwild. Heel gaaf om op post te mogen staan/zitten met jagers en samen al het wild te zien. Echt genieten!Een grote verzameling en te veel toffe shoots dit jaar om op te noemen. Ik wil al mijn klanten van dit jaar, maar ook van voorgaande jaren, ontzettend bedanken!! Ik was hier niet gekomen zonder jullie. Dus DANKJEWEL!

30 weergaven

Comments


bottom of page